SAMEN GETUIGEN VAN GOD

Deel uw persoonlijke verhaal over de meest belangrijke gebeurtenis in uw leven, de dag van uw verzoening met God.

Wij zoeken christelijke geloofsgetuigenissen

Voor deze serie zoeken wij naar mensen die graag hun persoonlijke verhaal willen vertellen over hoe zij God hebben leren kennen en op welke manier dit hun leven heeft veranderd. De afleveringen zullen te zien zijn op mijngetuigenis.tv en het MijnGetuigenisTV YouTube kanaal. Deze serie is voor jong en oud, iedere christen mag zich aanmelden!

De serie wordt gemaakt door ons videoproductie bedrijf Cinedome. Wij geven graag God de eer en glorie in onze producties.  We hopen daarmee bij te dragen aan de verkonding van het evangelie, namelijk de redding die God aan ieder mens aanbiedt door Zijn zoon Jezus Christus, de Messias en werkelijke Redder van de mensheid. Volgens Romeinen 10:11 wordt eenieder die de Naam van Heere aanroept gered. Het uitdragen van deze eenvoudige boodschap is in deze tijd van wereldwijde verwarring van groot belang. 

Waarom zou u getuigen?

Omdat de wereld van God los is en u de waarheid heeft leren kennen. Met alle onrust in de wereld zoeken mensen hun heil overal en nergens. Het is ons gebed zoekende mensen een duwtje in de juiste richting te geven. Daar hebben we uw hulp bij nodig!

God kan uw getuigenis gebruiken om tot andere mensen te spreken. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat een kijker in een vergelijkbare situatie verkeert of iets herkent in de vragen die u had voordat u christen werd. 

De kern van het programma

In het programma willen we graag stilstaan bij een aantal belangrijke punten, momenten en vragen:

  • Hoe zag uw oude leven eruit?
    Wanneer kwam u voor het eerst in aanraking met het evangelie?
  • Op welke manier heeft God u aangezet tot het belijden van Jezus als uw Redder?
  • Hoe zag het moment dat u de Heere aanriep eruit en wat vond er op dat moment plaats?
  • Is uw leven veranderd?
  • Hoe ziet uw nieuwe leven er nu uit?
  • Heeft u advies voor mensen die op zoek zijn naar God en de waarheid?

 

Tenslotte zijn we benieuwd naar uw favoriete Bijbeltekst en wat die voor u betekent. De afleveringen zullen vernoemd worden naar deze tekst. 

Hoe ziet een opnamedag er uit?

De opnames nemen ongeveer een dag in beslag. We reizen naar u toe. Kunt u geen cameraploeg ontvangen? Dan nodigen wij u graag uit op een andere locatie.  In het eerste uur maken we nader kennis en drinken we graag samen een kopje koffie  en spreken wij uw getuigenis door. 

Daarna is het tijd voor ons om aan het werk te gaan. We sluiten onze apparatuur aan en stellen alles nauwkeurig af, zoals de belichting, het beeld en natuurlijk het geluid. 

Dan zullen we in gesprek met u uw getuigenis opnemen. 

Aanmelden

Wat fijn dat u zich wilt opgeven om ook te getuigen. U kunt zich via dit formulier aanmelden. Indien mogelijk vragen wij u om uw getuigenis kort toe te lichten, naast andere eventuele relevante informatie. 

We zien er naar uit contact met u op te nemen!

Gods zegen, 

Het team van Cinedome.

Bellen kan ook! Ons telefoon- en whatsapp nummer is 085 – 040 2917