SAMEN GETUIGEN VAN GOD

Deel je persoonlijke verhaal over de meest belangrijke gebeurtenis in je leven, de dag van jouw verzoening met God.

Wij zoeken christelijke geloofsgetuigenissen

Voor deze serie zoeken wij naar mensen die graag hun persoonlijke verhaal willen vertellen over hoe zij God hebben leren kennen en op welke manier dit hun leven heeft veranderd. De afleveringen zijn te zien op mijngetuigenis.tv en het MijnGetuigenisTV YouTube kanaal. Deze serie is voor jong en oud, iedere christen mag zich aanmelden!

De serie wordt gemaakt door ons videoproductie bedrijf Cinedome. Wij geven graag God de eer en glorie in onze producties.  We hopen daarmee bij te dragen aan de verkonding van het evangelie, namelijk de redding die God aan ieder mens aanbiedt door Zijn zoon Jezus Christus, de Messias en werkelijke Redder van de mensheid. Volgens Romeinen 10:11 wordt eenieder die de Naam van Heere aanroept gered. Het uitdragen van deze eenvoudige boodschap is in deze tijd van wereldwijde verwarring van groot belang. 

Waarom zou je getuigen?

Omdat de wereld van God los is en je de waarheid hebt leren kennen. Met alle onrust in de wereld zoeken mensen hun heil overal en nergens. Het is ons gebed zoekende mensen een duwtje in de juiste richting te geven. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

God kan jouw getuigenis gebruiken om tot andere mensen te spreken. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat een kijker in een vergelijkbare situatie verkeert of iets herkent in de vragen die je had voordat je christen werd. 

De kern van het programma

In het programma willen we graag stilstaan bij een aantal belangrijke punten, momenten en vragen:

  • Hoe zag jouw oude leven eruit?
  • Wanneer kwam je voor het eerst in aanraking met het evangelie?
  • Op welke manier heeft God je aangezet tot het belijden van Jezus als jouw Redder?
  • Hoe zag het moment dat je de Heere aanriep eruit en wat vond er op dat moment plaats?
  • Is jouw leven veranderd en hoe ziet je nieuwe leven er nu uit?
  • Wie is Jezus voor jou?
  • Heb je advies voor mensen die op zoek zijn naar God en de waarheid?

Tenslotte zijn we benieuwd naar je favoriete Bijbeltekst en wat die voor jou betekent. De aflevering zal vernoemd worden naar deze Bijbeltekst. 

Hoe ziet een opnamedag er uit?

De opnames nemen ongeveer een dag in beslag en vinden meestal bij de mensen thuis plaats. We reizen dus naar je toe. We komen overal, van Maastricht tot Groningen. Kun je geen cameraploeg ontvangen? Dan nodigen wij je graag uit op een andere locatie.  In het eerste uur maken we nader kennis en drinken we graag samen een kopje koffie en spreken wij je getuigenis door. Voordat we beginnen vragen we samen met je de Heer om Zijn zegen in gebed. Zonder Hem kunnen we niets. 

Daarna is het tijd voor ons om aan het werk te gaan. We sluiten onze apparatuur aan en stellen alles nauwkeurig af, zoals de belichting, het beeld en natuurlijk het geluid. Dat neemt meestal een uur in beslag. Mochten we wat moeten verplaatsen, geen zorg: we zetten het netjes terug.

Daarna zullen we het getuigenis samen met je opnemen. De interviewer stelt vragen, terwijl de cameraman mooie beelden maakt. Natuurlijk is het mogelijk om dingen overnieuw te doen als dat nodig is. De daadwerkelijke opnametijd varieert enorm, maar neemt meestal een uur of twee in beslag.

Aanmelden

Wat fijn dat je je wilt opgeven om ook te getuigen. Je kunt je via dit formulier aanmelden. Indien mogelijk vragen wij je om je getuigenis kort toe te lichten, naast andere eventuele relevante informatie. 

We zien er naar uit contact met je op te nemen!

Gods zegen, 

Het team van Cinedome.

Bellen kan ook! Ons telefoon- en whatsapp nummer is 085 – 040 2917